Pulings.com

Hvordan finne pulings?

Pulevenner trenger streite avtaler og faste rammer!

Husker du den første filmen om Elling, der sosialarbeideren Frank følger opp Elling og Kjell Bjarne når de skal klare seg på egenhånd for første gang? Han gjentar til stadighet at han digger streite avtaler og faste rammer. Akkurat dette er en noe pulevenner bør forholde seg til. Ved å gjøre streite avtaler og faste rammer før dere puler første gangen vil dere unngå mye unødvendig plunder underveis.

Hvor ofte skal dere treffes?

Kanskje den ene av dere er på jakt etter en fast pulevenn for pulings flere ganger i uken mens den andre kun ønsker et engangs treff. Da er det viktig å avtale rammer rundt dette på forhånd slik at dette ikke blir et problem i ettertid. Dere kan kanskje avtale at det i første omgang er en engangs greie men at den som vil treffes flere ganger kan ringe for å høre om det er aktuelt med mer etter en ukes tid. Husk at pulevenner er det motsatte av et fast og forpliktende forhold men at det samtidig er mennesker det dreier seg om så regler som avtales på forhånd er uansett smart.

Er det ok å ha flere pulevenner?

Selv om man er pulevenner og dette er uten forpliktelser så er det ikke alle som synes det er ok at pulevennen puler rundt flere ganger i uken, gjerne med forskjellige partnere mellom hver gang dere treffes. Mange synes dette rett og slett er ekkelt mens andre får et snev av sjalusi til tross for at man bare er pulevenner. En annen ting mange bekymrer seg for når de er pulevenner er selvsagt kjønnssykdommer. Selv om man puler under trygge rammer og i edru tilstand, eller i hvert fall at treffet og rammene rundt det ble avtalt i edruelige former, så er risikoen til stede for å bli smittet dette gjelder spesielt hvis en eller begge puler mye rundt utenom deres treff.

Skal vi bruke kondom?

Prevensjon for å beskytte mot smitte og kjønnssykdommer er et viktig tema før dere treffes første gang. Tro oss, det er lite stas å bli gravid med en pulevenn og enda verre hvis dama har flere hun bytter å pule på og ikke har aning om hvem faren er. En eller annen form for prevensjon bør alltid brukes. Når det gjelder kjønnssykdommer er det kun kondom som gir god nok beskyttelse, selv om heller ikke det er 100 % sikkert. Bare idioter puler rundt og håper på det beste, disse blir før eller siden smittet og hvis de er heldige er det en sykdom som kan knekkes med medisiner.

Dersom dere bestemmer dere for å være faste pulevenner og ikke pule på andre mens dere holder på så kan dere eventuelt avtale at begge tar en sjekk hos legen før dere starter å treffes, da trenger dere ikke å bekymre dere på samme måte men husk at leger har taushetsplikt så du har ingen garanti for at din pulevenn forteller sannheten. Dersom dere allikevel ønsker å ha muligheten til å treffe andre kan dere gjøre en avtale om at dere på tro og ære skal ruke kondom når dere puler med alle andre enn hverandre. Dette er heller ikke helt risikofritt og er tilittsbasert med et bedre alternativ enn bare å kjøre på og håpe på det beste.

Overnatting

En annen ting som kan være greit å avtale på forhånd er om dere skal tilbringe natten sammen når dere treffes for pulings eller om dere tar farvel så fort dere har pult ferdig. Enkelte finner det helt naturlig å overnatte mens andre synes det er helt feil å tilbringe natten med pulevennen sin, dere er jo tross alt ikke et par er en typisk tankegang hos disse. Uansett, nøkkelen til et ukompliserte pulevennskap er streite avtaler og klare rammer som avtales før dere treffes.