Pulings.com

Hvordan finne pulings?

Nyt livet med pulevenner

Alt til sin tid er det noe som heter, dette gjelder selvfølgelig også tilfeldig pulings. Et monogamt forhold er sikkert veldig flott det for dem som foretrekker det. På den andre siden er det å lære seg å nyte alle livets sider når sjansene byr seg noe vi trauste nordmenn burde blitt mye flinkere til. Det er på tide at vi legger gamle religiøse fordommer bak oss og tar for oss av sexlivets gleder. Vi er veldig sikre på at du ikke kommer til helvete selv om du puler litt rundt for å si det slik. Bare vær ærlig og tydelig på hva du holder på med ovenfor dine pulevenner så ingen føler seg lurt i ettertid, så tør vi påstå at du klarer deg godt den dagen livets moralske regnskap står for døren.

Et godt sexliv gjør deg lykkelig

Personer som lever et langt og lykkelig liv legger ofte vekt på et langt og godt sexliv som en viktig faktor for sin mentale helse, noe som igjen spiller inn på resten av livskvaliteten og er en viktig forutsetning for et langt og lykkelig liv. Så lenge du opptrer ryddig og ordentlig ovenfor dine pulevenner og legger deg med god samvittighet om natten (etter en god runde med pulings) så er det ingen grunn for å fremme de gamle religiøse fordommene som i så alt for mange hundre år har lagt så sterke bånd på være seksuelle lyster.

Kanskje på tide å stole på instinktene?

Mennesket er skapt til å ha sex med flere, gjerne flere personer samme dag. Viste du at en mann som nettopp har hatt orgasme kan få reisning igjen så og si umiddelbart dersom det dukker opp en ny sjanse med en annen kvinne enn den første. Normalt trenger en mann en liten halvtime på seg for å pule den samme dama på nytt, men dersom de får sjansen på en ny kvinne så står pikken til værs nesten med en gang. Dette er forklart med innebygde urinstinkt om å befrukte så mange attraktive kvinner som mulig. så fort mulighetene byr seg.

Mennesker har mange instinkter i seg som alt for ofte blir stengt inne å vår moderne hverdag. Mennesker er jegere av natur, vi trenger å tilfredsstille dette instinktet og leve litt farlig og oppleve spenning i hverdagen for å unngå kroppslige spenninger og depresjoner. Dette er anerkjent teori innenfor det å oppsøke idrett og ekstremsport for å kompensere mot et stillesittende og kjedelig kontor liv. Får vi snart se den samme allmenne aksepten av å følge våre urinstinkter i forhold til å bare ta for seg å pule når vi treffer noen som vi merker at lysten er gjensidig hos?

Hold på moralen!

Selv om vi oppfordrer deg til å pule rundt og benytte de sjansene som byr seg så betyr dette ikke at vi mener du skal legge all moral på hylla. Behold din verdighet med å være åpen og ærlig ovenfor dine pulevenner og eventuelle faste partnere på hvor de har deg. Vær åpen, desom du ønsker pulevenner ved siden av en fast partner så er du sikkert mann/ kvinne nok til å konfrontere partneren din med dette. Enten blir du kastet på dør eller så kan dere oppleve helt nye sider av sexlivet i sammen. Egentlig en vinn- vinn situasjon for deg som elsker pulings!